Ledig stilling som seremonimester i Unitarforbundet

Våre oppdrag øker og vi søker nå nye seremonimestere i Unitarforbundet.

Vi som jobber i Unitarforbundet har en spesiell og utrolig givende jobb. Vi reiser Norge rundt og har vielsesseremonier for brudepar og møter bare kjærlighet og glede – hvor enn vi kommer!

Vielsene er ofte planlagt i lang tid i forveien og dette er klart vår store utfordring. Har man sagt ja til en vielse, så må man også være der til avtalt tid og sted. Det er ikke som i andre yrker at man kanskje kan ringe et vikarbyrå og få en vikar, hvis noen blir syk. At du er pliktoppfyllende er altså en nødvendighet! Å møte til avtalt tid og sted er regel nr 1 for oss som jobber i denne spesielle bransjen.

Er du glad i mennesker og elsker du brylluper? Er du glad i å snakke i store forsamlinger og har du evnen til å formidle tekst med følelser og innlevelse? Liker du kanskje å skrive egne tekster? Liker du å reise og se nye steder og hele tiden møte nye mennesker?

Du må ha 3-årig høyskoleutdannelse

Du må ha egen bil

Du må ha stå-på-vilje og være fleksibel, positiv og imøtekommende

Du må være løsningsorientert og kunne planlegge langt frem i tid.

Du må kunne snakke godt norsk og engelsk – og ha gode tale-evner.

Vi kan tilby deg en sesongjobb som er meningsfull og givende.

Du får betalt pr vielse og får dekket reise og kostutgifter.

Du har stor frihet i å styre antall vielser og dermed også din inntekt selv.

Vi trenger særlig seremonimestere som kan ta i hovedsak vielser i Oslo-området.

Menn oppfordres til å søke

Opplæring vil bli gitt

Skriv en kortfattet søknad og send til post@unitarforbundet.no eller ring Kjell Morten 92069689